Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


The Dark Knight Rises
Vi varmer op til "TENET" med flere af Christofer Nolans klassikere.
Vises kun 1 gang
The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises er den episke afslutning på filmskaber Christopher Nolans Dark Knight-trilogi.

Det er otte år siden, Batman (Christian Bale) forsvandt ud i natten og med ét forvandlede sig fra helt til en mand på flugt. Da Batman påtog sig skylden for distriktsadvokaten Harvey Dents død, ofrede han alt for det, han og politikommissær Gordon (Gary Oldman) begge håbede var det fælles bedste. Løgnen virkede for en tid, da alle kriminelle aktiviteter i Gotham City blev knust under vægten af the anti-crime Dent Act.

Men alt ændrer sig med ankomsten af en listig kattelignende tyv (Anne Hathaway) med en mystisk agenda. Langt farligere er dog ankomsten af Bane (Tom Hardy), en maskeret terrorist, hvis skånselsløse planer for Gotham tvinger Bruce ud af hans selvvalgte eksil. Men selv hvis Batman griber kappen og masken igen, er det ikke sikkert, at han kan matche Bane.

Michael Caine er atter tilbage i rollen som Alfred, Morgan Freeman i rollen som Lucius Fox, mens Marion Cotillard er tilføjet all-star-castet i rollen som den nye kvinde i Batmans liv.