Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Lørdag 15. august

Søndag 16. august

Mandag 17. august

Tirsdag 18. august

Onsdag 19. august
Wild Rose

Torsdag 20. august

Fredag 21. august

Lørdag 22. august

Søndag 23. august
Wild Rose

Mandag 24. august

Tirsdag 25. august

Onsdag 26. august
Wild Rose

Mandag 07. september
Wild Rose
Billetpris almindelig og baby selvfølgelig GRATIS. Lydniveauet nedsat og dæmpet lys. Puslebord og mikroovn. Barnevogn i mellemgang, lidt uro i salen :)

Wild Rose

Wild Rose

Rose-Lynn har en blakket fortid og en fabelagtig stemme. Selvom hun er født og opvokset i Glasgow, brænder hun for den upolerede countrymusik fra USA, der består af tre akkorder og sandheden om livet. Hendes store drøm er at flytte til Nashville og slå igennem som sanger, men drømmen om at stå på The Grand Ole Opry med skinnende cowboystøvler og eget band, synes meget langt væk, når man bor i Skotland, er alenemor til to og arbejder som rengøringskone.

Med hjælp fra sin chef, som skaffer Rose et møde med en legendarisk radiovært ved BBC og et par hårde verbale sandheder fra sin mor, Marion (Julie Walters), er Roses vej til lykken måske kortere end hun tror.
Rose spilles af stortalentet Jessie Buckley, der har begejstret publikum og anmeldere verden over med sin autenticitet og fremragende sangstemme. ’Wild Rose’ er en original og opløftende film om familie, livsdrømme og musik, der kommer direkte fra hjertet.
’Wild Rose’ er med i Biograf Danmark.