Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


SHERLOCK: THE ABOMINABLE BRIDE

SHERLOCK: THE ABOMINABLE BRIDE

Fans af BBC-serien ’Sherlock’ kan glæde sig til en udsøgt oplevelse, når særafsnittet ’The Abominable Bride’ vises på det store lærred.

Vi har besøgt Sherlock Holmes og Dr. Watson før – men hvad nu hvis de ikke befandt sig i nutiden, men i den sene victorianske periode? Hvad hvis verdens mest berømte detektiv og hans bedste ven boede i et Baker Street fyldt med røg fra damptog, hestevogne, høje hatte og cottencoats? Ja, velkommen til ’Sherlock’ anno 1895!

Men trods denne dramatiske tidsrejse er meget heldigvis det samme. Venskab, eventyr og især MORD!

Fru Ricolettis genfærd, der er iført brudekjole lusker tilsyneladende rundt i gaderne med en ustoppelig hævntørst. Så for at besejre denne fjende, der kommer fra det hinsides og afslører den chokerende sandhed om… the Abominable Bride må Holmes og Watson være snarrådige som aldrig før.

Benedict Cumberbatch og Martin Freeman er selvfølgelig tilbage i rollerne som de to umage venner og snushaner, Holmes og Watson, der har kaster ud i noget af en tidsrejse i dette nye afsnit.

Udover det 90-minutter lange enkeltstående afsnit vises eksklusivt bonusmateriale i form af en guidet tour igennem 221B Baker Street af ’Sherlock’-skaber Steven Moffat samt et kig bag kulisserne og kommentarer fra hele holdet.

OBS: Afsnittet vises uden undertekster.