Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Tirsdag 18. maj
Marco Effekten

Fredag 21. maj
Marco Effekten

Torsdag 27. maj

Fredag 28. majMandag 31. maj

Tirsdag 01. juni
Marco Effekten

Onsdag 02. juni

Mandag 07. juni
Marco Effekten
Billetprisen er almindelig pris. Baby er selvfølgelig gratis. Lydniveauet er nedsat lidt lys holdes tændt, så der er mulighed for at nyde en god film og samtidig trygt medbringe de mindste. Der er opsat puslebord til bleskift.+ opsat microovn
- tag eget strikkegrej med. - normal lydniveau til filmen - filmen vises med lidt lys i salen, så du ikke taber maskerne. - vi gælder os til at se dig/jer

FORPREMIERE
BABYBIO
Strikkebio
Marco Effekten

Marco Effekten

Lejemord, bedrageri og pengebegær i millionklassen åbenbarer sig, da den uortodokse vice kriminalkommissær Carl Mørck begynder at grave i en henlagt kriminalsag.

For efter at man har pågrebet en udenlandsk dreng i et tog, finder man i hans lomme et pas, som tilhører en forsvunden dansk pædofilisigtet mand. Men hvordan er det havnet dér?

Drengen nægter at tale trods Mørcks utraditionelle og bryske forhørsmetoder. Men snart begynder en serie af grusomme forbrydelser at ske. Og overraskende fører sporene til toppen af den politiske elite på Christiansborg og dybt ned i den danske, kriseramte finansverden.