Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Madklubben
- normal pris, Baby gratis - lidt lys under forestillingen - lavere lyd under forestillingen - microovn og skifteplads.
FØRSTE MANDAG I HVER MÅNED. FILMSTART 12.00 - Vi åbner foyeren en time før forestillingen, så kan du komme i gang med strikketøjet. - tag eget strikkegrej med. - normal lydniveau til filmen - filmen vises med l lys i salen, så du ikke taber maske
- Vi åbner foyeren en time før forestillingen, så kan du komme i gang med strikketøjet. - tag eget strikkegrej med. - normal lydniveau til filmen - filmen vises med lys i salen, så du ikke taber maskerne. - vi gælder os til at se dig/jer og d
BABYBIO
Strikkebio
Madklubben

Madklubben

Marie, Vanja og Berling har kendt hinanden lige siden skoletiden. De tre kvinder er i deres livs efterår og slås med hver deres.

Efter en turbulent tid hjemme i Danmark beslutter de at tage på madkursus til Syditalien. Rejsen bliver dog ikke helt den tur, de havde regnet med, og de hede sydlandske aftener byder på både flirt, jalousi og sandheder, der pludselig skal på bordet.

Midt i virvaret opdager de tre dog, at livet har langt mere at byde på og at det aldrig er for sent…