Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Mandag 01. november
Skyggen i mit øje - DK TEKST
.Her er forestillingerne på de mindstes præmisser. Lydniveauet er nedsat, og lyset holdes tændt, så der er mulighed for at nyde en god film og samtidig trygt medbringe de mindste. Billetprisen er almindelig pris, og baby er selvfølgelig gratis! Der er
Tag eget strikkegrej med. Let nedsat lydniveau til filmen. Filmen vises med lidt lys i salen, så du ikke taber maskerne. Vi glæder os til at se dig/jer og dit hækletøj eller strikkepindene.

BABYBIO
Strikkebio
Skyggen i mit øje - DK TEKST

Skyggen i mit øje

Om morgenen den 21. marts 1945 er nonnerne og skolekammeraterne Rigmor, Eva og Henry fra Den Franske Skole på Frederiksberg klar til at starte skoledagen.

Langt derfra på den anden side af Nordsøen gør britiske piloter fra Royal Air Force sig klar til en afgørende mission for den danske modstandsbevægelse. De sætter kurs mod Shellhuset, Gestapos hovedkvarter midt i København. På øverste etage har tyskerne anbragt 26 danske fanger som et levende værn.

Angrebet lykkes, men ikke langt derfra rammer tragedien. Et fly er styrtet ned tæt ved Den Franske Skole, og branden får de efterfølgende bombefly til at tro, at målet ligger under røgsøjlen.