Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Lørdag 04. december
House of Gucci

Søndag 05. december

Mandag 06. december
House of Gucci
Her er forestillingerne på de mindstes præmisser, Lydniveauet er nedsat, og lyset holdes tændt, så der er mulighed for at nyde en god film og samtidig trygt medbringe de mindste. Billetprisen er almindelig pris, og baby er selvfølgelig gratis!
Vi åbner foyeren en time før forestillingen, så kan du komme i gang med strikketøjet: - Tag eget strikkegrej med. - Let nedsat lydniveau til filmen. - Filmen vises med l lys i salen, så du ikke taber maskerne. - Vi glæder os til at se dig/jer .

Tirsdag 07. december

Onsdag 08. december

Torsdag 09. december

Fredag 10. december
House of Gucci

Lørdag 11. december
House of Gucci

Søndag 12. december
House of Gucci

Mandag 13. december

Tirsdag 14. december

Onsdag 15. december
House of Gucci

BABYBIO
Strikkebio
House of Gucci

House of Gucci

”House of Gucci” er inspireret af den chokerende sande historie om familien bag det italienske modehus Gucci.

Da Patrizia Reggiani (Lady Gaga), en outsider fra beskedne kår, gifter sig ind i Gucci-familien, skaber hendes uhæmmede ambitioner store konflikter i familieimperiet. Det udløser hurtigt en hensynsløs spiral af forræderi, dekadence, hævn og i sidste ende … mord. Gennem tre årtier ser vi, hvad et navn betyder, hvad det er værd og hvor langt en familie vil gå for kontrol.

Vi følger familieimperiet fra tiden, hvor alt stadig er glamourøst, frem til den skandaløse retssag, hvor Patrizia Reggiani bliver idømt 26 års fængsel for at planlægge drabet på sin eksmand, Maurizio Gucci. Maurizio var barnebarn af den berømte modedesigner Guccio Gucci og arving til hele Gucci-dynastiet, men juridiske slagsmål, stridigheder om arven, svigt og en ekstravagant livsstil blev begyndelsen til enden for Maurizio og hans kone, Patrizia, kendt som Den Sorte Enke.